Persoonlijke groei

Naast het opdoen van vakspecifieke kennis is de ontwikkeling van emotionele intelligentie minstens zo belangrijk. Wij bieden opleidingen, trainingen en coaching die je helpen te ontwikkelen zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied.
De meeste opleidingen worden nog steeds op dezelfde manier gegeven zoals in de afgelopen decennia. Namelijk door je te laten kijken, te luisteren en soms door je dingen te laten oefenen.

Wij zijn ervan overtuigd dat door gebruik te maken van een combinatie van nieuwe en bewezen methodieken, je meer plezier ervaart en dat, in tegenstelling tot reguliere lesmethodieken een blijvend resultaat wordt bereikt.

Om dit te realiseren gebruiken wij verschillende “tools” zoals mindfulness, blended learning & coaching en performance learning. Tools die we inzetten om ervoor te zorgen dat de trainingen niet alleen leuk en inspirerend zijn maar ook vooral een blijvende verandering in houding en gedrag als resultaat bewerkstelligen. Onze trainers en coaches zijn mensen uit de praktijk. Wij geloven namelijk dat je het meeste leert van mensen die zelf nog dagelijks ervaren welke uitdagingen er zijn binnen hun vakgebied.

Bij iDLC staat jouw groei als individu altijd centraal. Wij helpen je om jouw vaardigheden te ontwikkelen en te versterken. Het uitgangspunt binnen onze trainingen is dat ontwikkeling leuk is en het beste uit jou moet halen, zowel zakelijk, maar zeker ook privé.

De unieke methode die we gebruiken voor de trainingen is onze Triple A methodiek als je hier meer over wilt weten, kun je hier klikken of contact met ons opnemen. We praten je graag bij over onze manier van leren!

  • iDLC - quotes PK
  • iDLC - quotes JW
  • iDLC - quotes KvB
  • iDLC - quotes MA
  • iDLC - quotes AE
  • iDLC - quotes MN