Over ons

iDLC is ontstaan vanuit de behoefte om mensen en organisaties te helpen bij hun ontwikkeling. De ervaring die we hebben opgedaan in verbetertrajecten, waarbij we belemmeringen en valkuilen op alle niveaus hebben meegemaakt, heeft ervoor gezorgd dat we een andere visie op verbetertrajecten hebben ontwikkeld.

Professioneel en persoonlijk succes!
Door onze jarenlange ervaring met het toepassen van diverse leermethodieken hebben wij de overtuiging dat er een veel effectievere manier is om jezelf te ontwikkelen dan met de huidige standaard leermethodieken bereikt kan worden.

Geïnspireerd door jouw groei!
We hebben na intensief onderzoek een didactische methode ontwikkeld waarbij kennis vele malen sneller en effectiever kan worden opgenomen. Dit door de emotionele intelligentie aan te spreken en te trainen.

Door praktische mindfulness+ technieken te integreren in al ons materiaal, bereik je meer professioneel en persoonlijk succes.

IQ & EQ
Door naast IQ ook de emotionele intelligentie te trainen worden eigenschappen ontwikkeld zoals, zelfkennis, sociale vaardigheden, empathie en intuïtie. Daarnaast leggen wij de nadruk op personal coaching om het geleerde echt in de praktijk toe te passen.

Wilt u meer informatie over onze unieke manier van trainen & coachen, neem dan gerust contact met ons op!